/ Home / Over ons

Over ons

Paans Van Oord is specialist in bagger-, kust- en oeverwerken. Modern uitgerust materieel en onze vakmensen stellen ons in staat om een breed scala aan activiteiten in de waterbouwersector te realiseren.

Onze opdrachtgevers zijn overheidspartijen, bedrijven en (hoofd)aannemers. Wij bieden onze opdrachtgevers oplossingen op maat en realiseren projecten van ontwerp tot en met onderhoud.

Wij beschikken hiervoor over waterbouwkundige specialisten. Paans Van Oord realiseert de projecten met een gevarieerde vloot van kraanschepen en kraanpontons.

Geschiedenis

Paans Van Oord werd opgericht in 1947 door L. Paans en begon met het maken van oeverbeschermingen in sloten en vaarten. In de loop der jaren veranderende de naam in L. Paans &  Zonen en is de onderneming uitgegroeid tot een veelzijdig opererende organisatie in de grond-, weg- en waterbouwsector. In 2001 werd L. Paans & Zonen onderdeel van internationale waterbouwer Van Oord.

In 2012 is het Werkendamse Van Haaften-Van Oord overgenomen door Van Oord. Van Oord heeft het personeel en materieel dat tot Van Haaften-Van Oord behoorde ondergebracht bij ons bedrijf. De activiteiten worden sindsdien voortgezet onder de naam Paans Van Oord.

Lees meer over: Veiligheid, duurzaamheid en documenten